12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…    10:26   BAŞIMIZ SAĞOLSUN    13:09   TAKSİCİLERDEN BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ…    14:32   BAŞKAN SARI’NIN TAKSİ DURAKLARINA ANİ ZİYARETLERİ SÜRECEK.    13:07       14:37       13:28   MEVLID KANDILININIZ KUTLU OLSUN    10:22   BAŞIN SAĞOLSUN TÜRKİYEM...

Başkan Sarı İl Emniyet Müdür Yardıncısı Mehmet Diyaddin Özer’i ziyaret etti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Mersin Emniyet Müdür yardımcılığına atanan Mehmet Diyaddin ÖZER’i makamında ziyaret etti.

Tarih : 25 Ekim 2018 Perşembe 13:05

Mersin’de uzun yıllar Trafik Denetleme şube müdürü olarak görev yaparken tayin edildiği Artvin’den Mersin’e İl Emniyet Müdür yardımcısı olarak atanarak tekrar gelen Mehmet Diyaddin Özer’i makamında ziyaret eden Başkan Veysel Sarı gerçekleştirdiği bu ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi.

“Mehmet Diyaddin Özer müdürümüzün İl Emniyet Müdür yardımcısı olarak Mersin’e tekrar atanması bizleri mutlu etmiştir.

Şoför esnafımız adına kendisiyle çok başarılı ve şükran duyulacak önemli çalışmalar yaptık. Bir ara kaybettiğimiz değerli bir dosta tekrar kavuşmaktan daha güzel bir şey olacağını düşünemiyorum.

Kendisine içtenlikle hoş geldiniz diyor ve trafik denetleme şube müdürlüğünde olduğu gibi yeni görevinde de üstün başarılar diliyorum” dedi.