09:28       12:35   K    10:27       09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18

BAŞIN SAĞOLSUN TÜRKİYEM...

BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN TUNCELİ KIRSALINDA DONARAK ŞEHİT OLAN MERSİNLİ UZMAN ÇAVUŞLAR İÇİN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI…

Tarih : 29 Ekim 2018 Pazartesi 10:22

“Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde yürütülen operasyonlar esnasında elverişsiz hava şartlarından dolayı iki kahraman jandarma uzman çavuşlar Ferruh Dikmen ve Asım Türkel,  vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve halkımızın huzuru için görevleri başında donarak şehit olması halkımızı derinden üzmüştür.

Mersin'li Kahraman aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, tedavi altına alınan diğer silah arkadaşlarına acil şifalar, kederli ailelerine, halkımıza ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

k