ANASAYFA    |    BİLGİ EDİNME    |    İLETİŞİM    

 
12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.   

 
TAKSİCİLERDEN BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ…
 

Mezitli İlçesi yağmur taksi durağı şoförleri Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Başkan Veysel Sarı’da kendisini ziyaret eden taksicilere proje aşamasındaki yenilikler konusunda bilgi verdi.

 

Tarih : 5 Aralık 2018 Çarşamba 13:09

Mersin büyükşehir Belediyesi ile Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının işbirliği sonucu Mersin’in 77 noktasına yapılan modern taksi duraklarıyla kendilerine sağlanan korunaklı bir ortamda faaliyet gösteren Mersin’li taksiciler, bu memnuniyetlerini ifade etmek üzere Başkan Veysel Sarı’ya teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. 

Önceki gün de Mezitli Yağmur taksi durak başkanı Gökhan Mete, 2. Başkan Nurittin Aslan Emin Yıldız ve Şahap Kıran Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret ederek bir teşekkür plaketi verdi.

Taksicilerin kendisini ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirten Başkan Veysel Sarı duygularını şu sözlerle ifade etti.

“Bu makamda olmamın nedenlerinden biriside, taksici esnafımıza bir disiplin içinde daha modern ve huzurlu çalışma ortamı sağlamak içindir. Bugün modern Mersinimize yakışan taksi durakları projemizi geçmiş dönemde yerel yöneticimize maalesef kabul ettirememenin üzüntüsünü yaşamıştık.  Şimdi ise, Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilk etapta Mersin’in 77 noktasına yapılan yeni taksi durakları taksici esnafımızı yazın sıcaktan, kışın yağmur ve soğuktan koruyacağı gibi Mersin halkına daha iyi, daha huzurlu ve daha kontrollü hizmet verilmesini de sağlayacaktır. Ayrıca, bu duraklarınız taksi plakalarına tahsisli olup geçmişte bazı açıkgözlerin yaptığı gibi kesinlikle araçsız alınıp satılamayacaktır” dedi.

BAŞKAN SAR, “TAKSİCİMİZE VE MERSİN HALKINA HİZMETLERİMİZ BUKADARLA KALMAYACAK”…

Başkan Veysel Sarı taksici konuklarına proje aşamasındaki bazı yaptırımların neler olacağına da dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Mersin’de odamıza kayıtlı 1583 taksicinin kayıtlı olmasına karşın 850 faal olarak hizmet veren taksicimiz vardır. Kentimiz hızla büyümekte ve bizde bu büyümeye yeniliklerle katkı vermek durumundayız. İyi şeyler olacaktır. Öncelikle yolcularımızın ve sizlerin can güvenliğini sağlamak durumundayız. Taksicilik incelik, özveri ve ahlaklı olmayı gerektirir. Taksileriniz mülkiyeti sizin, ancak daha sonra aldığınız yolcunundur. Maalesef son günlerde bazı illerde hiç tasvip etmediğimiz olaylar yaşanmıştır. Bu nedenle yasa gereği İzmir’de başlatılan merkezden kameralı kontrol sistemini Mersinde de hayata geçireceğiz. Bunun için odamızın bir katına bu sistemi kuracak bu sistemde gerektiğinde en yakındaki taksiler çağrıya da yönlendirilecektir. Ayrıca, Turistik bölgelerde zorunlu olarak başlatılacak eğitimle de davranış, konuşma ve yabancı dil  kursları da düzenlenecek, araçlarda yolcularımızın rahatı ile internete erişimi de sağlanacak ve taksici esnafımızla Mersin halkına hizmetlerimiz bu kadarla kalmayacaktır”.

   
Paylaş :
Etiketler :  



İÇERİK ARA
 
  


VİDEO TANITIM



HAVA DURUMU

..


KARAYOLLARI DURUMU



GÜNLÜK GAZETELER



SON DUYURULAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




   
     
 
Mersin
Kamyoncular, Kamyonetçİler, Otobüsçüler,
Otomobİlcİler ve Şoförler Esnaf Odası
Resmi Web Sitesi


Adres :
Barış Mahallesi, Bahçeler Cad. 4530 Sok. No:2 33010 Akdeniz/MERSİN

Telefon :
0 324 337 33 66 | Fax : 0 324 337 34 31

E-Mail :
bilgi@mersinsoforlerodasi.org.tr

Web :
www.mersinsoforlerodasi.org.tr

 

  Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA