09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…    10:26   BAŞIMIZ SAĞOLSUN

TAKSİCİLERDEN BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ…

Mezitli İlçesi yağmur taksi durağı şoförleri Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Başkan Veysel Sarı’da kendisini ziyaret eden taksicilere proje aşamasındaki yenilikler konusunda bilgi verdi.

Tarih : 5 Aralık 2018 Çarşamba 13:09

Mersin büyükşehir Belediyesi ile Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının işbirliği sonucu Mersin’in 77 noktasına yapılan modern taksi duraklarıyla kendilerine sağlanan korunaklı bir ortamda faaliyet gösteren Mersin’li taksiciler, bu memnuniyetlerini ifade etmek üzere Başkan Veysel Sarı’ya teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Önceki gün de Mezitli Yağmur taksi durak başkanı Gökhan Mete, 2. Başkan Nurittin Aslan Emin Yıldız ve Şahap Kıran Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret ederek bir teşekkür plaketi verdi.

Taksicilerin kendisini ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirten Başkan Veysel Sarı duygularını şu sözlerle ifade etti.

“Bu makamda olmamın nedenlerinden biriside, taksici esnafımıza bir disiplin içinde daha modern ve huzurlu çalışma ortamı sağlamak içindir. Bugün modern Mersinimize yakışan taksi durakları projemizi geçmiş dönemde yerel yöneticimize maalesef kabul ettirememenin üzüntüsünü yaşamıştık.  Şimdi ise, Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilk etapta Mersin’in 77 noktasına yapılan yeni taksi durakları taksici esnafımızı yazın sıcaktan, kışın yağmur ve soğuktan koruyacağı gibi Mersin halkına daha iyi, daha huzurlu ve daha kontrollü hizmet verilmesini de sağlayacaktır. Ayrıca, bu duraklarınız taksi plakalarına tahsisli olup geçmişte bazı açıkgözlerin yaptığı gibi kesinlikle araçsız alınıp satılamayacaktır” dedi.

BAŞKAN SAR, “TAKSİCİMİZE VE MERSİN HALKINA HİZMETLERİMİZ BUKADARLA KALMAYACAK”…

Başkan Veysel Sarı taksici konuklarına proje aşamasındaki bazı yaptırımların neler olacağına da dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Mersin’de odamıza kayıtlı 1583 taksicinin kayıtlı olmasına karşın 850 faal olarak hizmet veren taksicimiz vardır. Kentimiz hızla büyümekte ve bizde bu büyümeye yeniliklerle katkı vermek durumundayız. İyi şeyler olacaktır. Öncelikle yolcularımızın ve sizlerin can güvenliğini sağlamak durumundayız. Taksicilik incelik, özveri ve ahlaklı olmayı gerektirir. Taksileriniz mülkiyeti sizin, ancak daha sonra aldığınız yolcunundur. Maalesef son günlerde bazı illerde hiç tasvip etmediğimiz olaylar yaşanmıştır. Bu nedenle yasa gereği İzmir’de başlatılan merkezden kameralı kontrol sistemini Mersinde de hayata geçireceğiz. Bunun için odamızın bir katına bu sistemi kuracak bu sistemde gerektiğinde en yakındaki taksiler çağrıya da yönlendirilecektir. Ayrıca, Turistik bölgelerde zorunlu olarak başlatılacak eğitimle de davranış, konuşma ve yabancı dil  kursları da düzenlenecek, araçlarda yolcularımızın rahatı ile internete erişimi de sağlanacak ve taksici esnafımızla Mersin halkına hizmetlerimiz bu kadarla kalmayacaktır”.

ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN