12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…

Kısa adı “İTAŞKOBİRLİK” olan İçel Akdeniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği yeniden yapılanarak varlığını sürdürme kararı aldı.

Tarih : 19 Aralık 2018 Çarşamba 09:16

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’nın kurucu başkanı olarak uzun yıllar çok sayıda yük ve insan taşımacılığı yapan  kooperatifini bünyesinde barındırarak varlığını sürdüren Kısa adı “İTAŞKOBİRLİK” olan  İçel Akdeniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliği,  son yıllarda bazı kooperatiflerin işlevini yitirmesi, bazı kooperatiflerinde birliği yaşatmak için birliktelikten uzaklaşmaları sonucu kapanma aşamasına gelmişti.

Birliğin içinde bulunduğu duruma üzülerek müdahale kararı alan kurucu başkan Veysel Sarı önceki gün tüm kooperatif başkanlarına ulaşarak Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasında yapılan toplantıya davet etti.

Toplantıya katılan tüm kooperatif başkan ve yönetimine gelinen nokta ve nedenleri konusunda önemli açıklamalarda bulunan başkan Veysel Sarı “önümüzdeki süreçte resmi kurumlar ve finans ihtiyacımızı karşılayacak olan bankalar bireysellikten ziyade birlikleri muhatap alacaktır. Günümüzde bazı sektörlerin yaşamını sürdürebilmesi için mutlaka güçlerin birleştirilmesiyle yani kooperatifleşerek birlikler oluşturmakla mümkün olacaktır. O nedenle, birçok sorunumuzun kurumlaşarak çözülecek olması gerçeğini iyi anlamak durumundayız. Çünkü emeğiniz ve yüreğinizi ortaya koyarak kurduğumuz İTAŞKOBİRLİĞİN kapanması gelecekte çok büyük sıkıntılar yaşamanıza neden olacaktır.

Siz meslektaşlarımdan ricam, kısa adı “İTAŞKOBİRLİK” olan,  İçel Akdeniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Birliğini yeniden yapılandıralım ve Nafiz Kızılkaya’nın başkanlığında, benimde vereceğim desteklerle bu köklü birliğimizi yaşatalım” dedi.

Başkan Veysel Sarı, birlik için Mersin Şoförler ve Otomobilciler odasında herhangi bir kira talep etmeden yer tahsis edeceğini de sözlerine ekledi.

Daha sonra toplantıya katılan İTAŞKO Birlik Başkanı ve Tarsus otobüsleri TOK motorlu taşıyıcılar kooperatifi başkanı Behzat Nafiz Kızılkaya,  88 Nolu Tarsus Kamyon-tanker ve tırcılar motorlu taşıyıcılar kooperatif Başkanı Durmuş Güngör. 105 Nolu Nacarlı organize sanayi Tarsus-Mersin motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Rifat Ergin.107 Nolu  Koza taksicileri motorlu taşıyıcılar kooperatifi başkanı Halil Ummak,  12 Nolu Tarsus Yenimahalle ve Mithatpaşa dolmuşçular motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Fatih Yalçın. 17 Nolu Mersin sebze hali motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Doğan Erdinç. 26 Nolu Kazanlı minibüsçüler motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Murat Demirkol. 36 Nolu İçel ili Mersin İlçesi Kuruçeşme-akbelen caddesi –Akbelen mahallesi Motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Mehmet Kartal. 40 Nolu Arpaçsakarlar, Camili, Resul minibüsçüler motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Seçkin Ali. 53 Nolu As-Koç Mersin-Tarsus –Adana otobüsçüleri ve minibüsleri motorlu taşıyıcılar kooperatifi. 66 nolu Huzurkent motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Ferhat Badem. Liman Taksi motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Doğan Çetin. Mersin-Tarsus-Adana Öz-Koç otobüsleri ve minibüsçüler motorlu taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Abdullah Özdamar’dan oluşan Kooperatif temsilcilerinin oyu ile İTAŞKO birliğin yeniliklerle varlığını sürdürmesi kararı alındı.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA