14:53       11:57   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN HASAN BASRİ GÜZELOĞLU’NA ZİYARET.    13:58       14:28   VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.    09:11   AVRUPA ŞAMPIYONU TAEKVANDOCU’DAN SARı’YA ZIYARET    10:54   BAŞKAN SARI ; “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM    11:32       09:28       12:35   K    10:27       09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ

BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .

Türkiye Şoförler ve Otoımobilciler Federasyonu (TŞOF) yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, ülkemizin kanayan yarası trafik kazalarını ve bu kazalar sonucu kaybedilen can ve yaralanmaları azaltabilmek için İçişleri Bakanlığının ülke genelinde başlattığı “ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” uygulaması için tüm araç sahiplerine çağrıda bulundu ve “Mersin’li sürücüler her zaman yayalara saygılıdır ve bu çağrıya mutlaka uyacaktır” dedi.

Tarih : 7 Şubat 2019 Perşembe 11:11

Önceki gün, Mersin Valisi Ali İhsan Su önderliğinde İsmet İnönü bulvarı, Ulu cami kavşağındaki uygulamalı olarak başlatılan “ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” etkinliğine Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizan Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz  il Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl protokolü, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, öğretmen  ve öğrenciler katılmıştı.

Başkan Veysel Sarı’da taşıdığı “YAYALARA YOL VER- YAYA ÖNCELİKLİDİR” pankartlarıyla otomobil sürücülerine mesaj verdikten sonra  da uyarıcı şu açıklamayı yaptı. .

“Ülke genelinde 7 Bin 400 insanımız sürücülerin neden olduğu kazalar sonucu yaşamını yitirirken 300 Bin insanımızda sakat kalmaktadır. Çocuklarımızın babasız- annesiz, anne ve babalarında evlatsız kalmamaları için İçişleri bakanlığımızın başlattığı bu yayalara yol ver-  yayalar önceliklidir” uygulamasına tüm ticari araç sürücüsü esnafımızın yanı sıra özel araç sürücülerinin de uymasını rica ediyorum.

Özellikle yaya geçitlerinde ve karşıdan karşıya geçebilmek için yol kenarında bekleyen insanlarımıza durarak yol vermek bir insanlık görevi olmasının yanı sıra nezaket ve insani bir hareket olacaktır. Ayrıca, aksi davranışın para cezasının da 488 TL olduğu da unutulmamalıdır.

Ben Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olarak, taksici, minibüs, midibüs, otobüs, kamyoncu tüm ticari araç sürücüsü arkadaşlarımın bu önemli uygulamaya kesinlikle riayet etmelerini rica ederken, Mersin’li şoförlerimizin “TÜRK ŞOFÖRÜ EN ASİL DUYGUNUN İNSANIDIR” diyen büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün anlamlı bu sözüne uygun davranış sergileyeceğine de emininim.” dedi.

VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.

k