09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…    10:26   BAŞIMIZ SAĞOLSUN    13:09   TAKSİCİLERDEN BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ…    14:32   BAŞKAN SARI’NIN TAKSİ DURAKLARINA ANİ ZİYARETLERİ SÜRECEK.    13:07

VEFAT

BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI VEFAT ETTİ.

Tarih : 10 Şubat 2019 Pazar 16:11

TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Veysel sarı’nın annesi Fahriye Sarı (97) bugün saat 13 sıralarında tedavi gördüğü özel hastanede vefat etti. Beş erkek bir kız anneside olan Fahriye Sarı 11 Şubat Pazartesi günü öğlen Kargıpınarı camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kargıpınarı mezarlığında toprağa verilecek. Allah rahmet eylesin.

ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN