09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…    10:26   BAŞIMIZ SAĞOLSUN

BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ

Önceki gün tedavi gördüğü hastanede 97 yaşında ve geride beş erkek ve bir kız evlat bırakarak vefat eden Fahriye Sarı’nın cenazesi göz yaşları arasında dualarla toprağa verildi.

Tarih : 12 Şubat 2019 Salı 09:14

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Veysel Sarı’nın annesi Fahriye Sarı yakınları ve sevenleri tarafından Erdemli İlçesi Kargııpınarı mahalle camiinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazından sonra büyük bir kalabalık tarafından Kargıpınarı mezarlığında toprağa verildi.

Fahriye Sarı’nın hayatta olan evlatları Ömer, Hamit, Veysel, Harun ve Emine Kocak’ın oldukça üzgün oldukları cenaze törenine Milletvekilleri Cengiz Gökçel , Hacı Özkan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ESOB Başkanı Talat Dinçer, Eski Milletvekilleri, İlçe belediye başkan adayları, Mersin ve Adana’dan çok sayıda Oda ve dernek başkanı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN