16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20       13:02       11:26       12:21       10:10       15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    09:48

VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.

Tarih : 11 Eylül 2019 Çarşamba 14:28

SAYIN VAHAP SEÇER

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI.

CUMHURBAŞKANI’MIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN “30 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI” TOPLANTISINA KATILMAK ÜZERE ANKARA’YA GİDERKEN, SİZE KORUMA EKİBİ OLARAK EŞLİK EDEN ARACIN AKSARAY’DA  KAZA YAPMASI VE BU KAZA SONUCU ÜÇ GÖREVLİNİN YARALANDIĞI HABERİ ŞAHSIMDA VE CAMİAMIZDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATMIŞTIR.

SİZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA TÜM CAMİAMIZ ADINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLEĞİMİZİ GÖNDERİYOR, YARALI GÖREVLİLEREDE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ. SAYGILARIMIZLA.

TÜRKİYE

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONU