Avrupa şampiyonu taekvandocu’dan Sarı’ya ziyaret

Ümitler Avrupa taekvando şampiyonasında 73 kg. yarışan ve finalde rakibi Rus sporcuyu 4-2 mağlup ederek altın madalya ile Türkiye’ye dönen Mersinli milli sporcu Huri Korkut şampiyona öncesi kendisine çalışma imkanı ve destek sağlayan Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

Tarih : 11 Eylül 2019 Çarşamba 09:11

4-8 Eylül tarihleri arasında Avrupa Taekwondo Birliği tarafından İsveç'in Helsingborg kentinde düzenlenen ve 35 ülkeden 458 sporcu mücadele ettiği “Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonanın” finalinde, Mersinli Huri Korkut, Kadınlar 73 kiloda Rus kadın sporcu Madina Gadziheva ile karşılaşmış ve Rakibini 4-2 mağlup etmeyi başararak Avrupa şampiyonu olmuş ve Mersin’e altın madalya ile dönmüştü.Milli sporcumuz, altın madalyalı şampiyon Huri Korkut Türkiye’ye döndükten sonra, beraberinde Amatör sporlar Konfederasyon Başkanı Mithat Ertürk, kendisini şampiyonaya hazırlayan antrenörü Ahmet Gündüz ve oda spor salonunda çalışma yapan amatör tekvandocularla birlikte şampiyona öncesi kendisine Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası spor salonu tahsisi edip rahat bir çalışma imkânı sağlayan Oda Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

ŞAMPİYONA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Veysel Sarı ziyarette yaptığı konuşmada “İsveç'in Helsingborg kentinde düzenlenen ve 35 ülkeden 458 sporcu mücadele ettiği Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonanın finalinde rakibini 4-2 yenerek ülkemize altın madalya ile dönen 3 sporcudan biri olan milli sporcumuz Huri Korkut’u ve madalya kazanan diğer 11 sporcumuzu da tebrik ediyor, başarılarını devam ettireceğine inanıyorum.

Şampiyona öncesi rahat bir ortamda çalışmaları için Odamızın spor salonunu tahsis ettiğimiz Mersin’li kızımız Huri Korkut’a olan desteğimiz bundan sonrada sürecek ve bu desteğimiz karşısında tek beklentimiz ise, bundan sonra da ülkemize altın madalyalar getirmesi olacaktır. Şampiyonumuza bundan sonraki tüm müsabakalarda, başlayacağı Üniversite eğitiminde de üstün başarılar diliyorum” dedi.

.

VAHAP SEÇER’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI.