16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20       13:02       11:26       12:21       10:10       15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    09:48

BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.

Kısa adı “TŞOF” olan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonu şehit olan 33 Mehmetçiğimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Veysel Sarı’nın mesajı şöyle:

Tarih : 28 Şubat 2020 Cuma 11:37

Başkan Veysel Sarı’nın mesajı şöyle:

“27 Şubat Perşembe gecesi, Türk halkının içini acıtan ve hafızalardan çıkmayacak ve bir gece oldu. TV Kanallarının Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonu 33 Mehmetçiğimiz şehit olduğu haberi tüm ulusumuza tarifi mümkün olmayan bir üzüntü yaşatmıştır.

Suriye’nin İdlib kentinde hava saldırısı şehit düşen tüm kahraman askerlerimize Allahtan rahmet, yaralı evlatlarımıza da acil şifalar diliyor ailelerine ve tüm ulusumuza da şahsım ve camiam adına baş sağlığı diliyorum”.