11:22   TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONUNDAN...    10:05       10:49   TŞOF, DIĞER ESNAFA VERILEN DESTEĞIN ŞOFÖR ESNAFıNA DA VERILMESINI ISTIYOR    11:48   * MERSİN MARİNA VE FORM AVM TAKSİ ESNAFI DURAKLARININ RUHSATLARINA TAHSİSİNİ İSTİYOR…    13:08   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI HER HAFTA 1200 TAKSİYİ İLAÇLIYOR.    11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI    11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31

BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK

MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NIN CORANE VİRÜS VE TÜM BAKTERİLERE KARŞI BAŞLATTIĞI MÜCADELE PAZAR GÜNÜDE SÜRDÜRÜLDÜ VE 650 TAKSİNİN DEZENFEKSİYONU YAPILDI..

Tarih : 23 Mart 2020 Pazartesi 08:15

...Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virusünün Türkiyede’de görülmesi üzerine Ulusca başlatılan mücedeleye Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasıda Mersin’de yolcu taşımacılığı yapan 1000 taksi ile Erdemli istikametinde çalışan 184 minibüsün kendilerinden hiçbir ücret talep etmeden toplu bir şekilde vürüs, bakteri ve mikroplara karşı ilaçlama başlatarak katkı veriyor. Odanın başlattığı ilaçlanma çalışmalarına hız kesmeden hafta sonunda da devam edildi.

Yapılan ilaçlama çalışmalarına bizzat nezaret eden başkan Veysel Sarı ilaçlama çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi.

‘Corona virüs ile tüm bakterilerin yok edilmesine yönelik, 1000 Taksi ve 200’e yakın minibüsün ilaçlanmasını geçen hafta hergün yüzlerce insanımızın girip çıktığı oda binamızın tüm katlarını ilaçlatarak başlattık. Daha sonraki günlerde onlarca taksi ve MESKOP’a ait 184 minübüsün ilaçlanmasını gerçekleştirdik.

İlaçlama işlemine kaldığımız yerden devam ederek ulusça başlatılan mücadeleye Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak katkı sunmak için, dün de taksicilerimizin işlerin olmadığı Pazar gününü seçtik ve  Mersin halkının herhangi bir endişeye kapılmadan seyehat etmelerini sağlamak için yüzlerce taksimize  sabah saat 9.00’da oda önündeki caddede olmaları için çağrı yaptık ve bu taksilerin vürüs, bakteri ve mikroplara karşı ozon-3 ve haşerelere karşıda biyosidal ürünle ilaçlanması yapılmıştır.

Dezenfekte edilen araçlarımız kayıt altına alınmış ve ilaçlanan araçlara ‘bu araç ilaçlanmıştır’ uyarı çıkartmaları yapıştırılmıştır’ dedi.