16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20       13:02       11:26       12:21       10:10       15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    09:48

BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK

MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI’NIN CORANE VİRÜS VE TÜM BAKTERİLERE KARŞI BAŞLATTIĞI MÜCADELE PAZAR GÜNÜDE SÜRDÜRÜLDÜ VE 650 TAKSİNİN DEZENFEKSİYONU YAPILDI..

Tarih : 23 Mart 2020 Pazartesi 08:15

...Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virusünün Türkiyede’de görülmesi üzerine Ulusca başlatılan mücedeleye Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasıda Mersin’de yolcu taşımacılığı yapan 1000 taksi ile Erdemli istikametinde çalışan 184 minibüsün kendilerinden hiçbir ücret talep etmeden toplu bir şekilde vürüs, bakteri ve mikroplara karşı ilaçlama başlatarak katkı veriyor. Odanın başlattığı ilaçlanma çalışmalarına hız kesmeden hafta sonunda da devam edildi.

Yapılan ilaçlama çalışmalarına bizzat nezaret eden başkan Veysel Sarı ilaçlama çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi.

‘Corona virüs ile tüm bakterilerin yok edilmesine yönelik, 1000 Taksi ve 200’e yakın minibüsün ilaçlanmasını geçen hafta hergün yüzlerce insanımızın girip çıktığı oda binamızın tüm katlarını ilaçlatarak başlattık. Daha sonraki günlerde onlarca taksi ve MESKOP’a ait 184 minübüsün ilaçlanmasını gerçekleştirdik.

İlaçlama işlemine kaldığımız yerden devam ederek ulusça başlatılan mücadeleye Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak katkı sunmak için, dün de taksicilerimizin işlerin olmadığı Pazar gününü seçtik ve  Mersin halkının herhangi bir endişeye kapılmadan seyehat etmelerini sağlamak için yüzlerce taksimize  sabah saat 9.00’da oda önündeki caddede olmaları için çağrı yaptık ve bu taksilerin vürüs, bakteri ve mikroplara karşı ozon-3 ve haşerelere karşıda biyosidal ürünle ilaçlanması yapılmıştır.

Dezenfekte edilen araçlarımız kayıt altına alınmış ve ilaçlanan araçlara ‘bu araç ilaçlanmıştır’ uyarı çıkartmaları yapıştırılmıştır’ dedi.