11:15       10:25       11:59       16:49   BAŞKAN VEYSEL SARI 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI    11:43   BAŞKAN VEYSEL SARI 2.KEZ TŞOF BAŞKAN VEKİLLİĞİNE GETİRİLDİ    13:25       08:09   BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI    12:06    TİCARİ ARAÇLARIN COVID-19 | SALGIN YÖNETİMİ VE ÇALIŞMA REHBERİ     01:55   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI TİCARİ ARAÇLARI İLAÇLAMA SİSTEMİ KURDU    10:20   KUTLU OLSUN    12:13   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI ÜYESİ TAKSİCİLERİ UNUTMADI    15:01       14:18       13:36   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.     16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR

BAŞKAN VEYSELSARI JANDARMA TEŞKİLATININ 181. YILINI KUTLADI

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu üyesi ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı Jandarma teşkilatı, “halkımızın göz bebeği ve gururudur” dedi.

Tarih : 13 Haziran 2020 Cumartesi 08:09

Başkan Veysel Sarı “14 Haziran 1839” tarihinde kurulan Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümünü nedeniyle yayınladığı ve Mersin İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necip ÇARIKÇIOĞLU İle tüm jandarma teşkilatına gönderdiği kutlama mesajında duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti.

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Jandarma’yı “yurduna, ulusuna ve Cumhuriyet’ine bağlı, fedakâr bir kanun ordusu” olarak nitelendirilmesine ben ve temsilcisi olduğum tüm camiada yürekten katılmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin çok önemli bir parçası da olan ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü bölücü yıkıcı ve halkımızın huzurunu bozmaya yönelik eylemlere karşı Jandarma teşkilatımızın güvenliğimizin sağlanması konusunda gösterdiği kahramanlığın yanı sıra çağdaş hizmet anlayışıyla da halkımızın haklı gururu olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş Yıldönümü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiğimize Allahtan rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor ve Jandarmamıza görevlerinde üstün başarılar diliyor saygılar sunuyorum”.