12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

DOĞRU PARTİ MERSİN İL BAŞKANI MUHSİN BAYAR BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET ETTİ.

Üç yıllık bir çalışmadan sonra eski bakanlardan Rifat Serdaroğlu’nun Genel Başkanlığında kurulan “DOĞRU PARTİ” Mersin İl Başkanlığına getirilen Muhsin Bayar eski dostum dediği Başkan Veysel Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Tarih : 14 Ekim 2020 Çarşamba 09:15

Merkez Karar Kurulu üyesi Erol Önder, İl Yönetim kurulu üyesi Harun Gökçay ve MKK üyesi Ahmet Alaca ile birlikte Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı veysel Sarı’yı makamında ziyaret eden Muhsin Bayar ve Genel İdare kurulu üyeleri partinin kuruluşu, ilkeleri ve yapılacak saha çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiler.

Muhsin Bayar ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Veysel Sarı ile güzel bir dostluk ilişkisi içinde olduk. Bizi bir kılan bir Mersin İdman Yurdu sevgimiz var ki onu kimseler silemez. Kadim dostum Veysel Sarı’ya Ankaradaki görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Veysel Sarı’da, Dostum Muhsin Bayar’ın odamızı ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Ayrıca, Muhsin Bayar’ı tekrar Mersin’de görmek, kısa sürelide olsa eskileri anmaktan çok mutlu oldum. Dost kazanmakta başarılı olduğu gibi “DOĞRU PARTİ” İl Başkanlığın da da başarılı olacağına inanarak kendisine önce sağlık, sonrada üstün başarılar diliyorum” dedi.

Çok samimi bir ortamda süren Ziyaret daha sonra anı fotoğraflarının çekilmesi ile son buldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA