09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonu (TŞOF) Başkan vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı polis teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Tarih : 9 Nisan 2021 Cuma 10:06

Başkan Veysel Sarı’nın,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin Valisi Ali İhsan Su, İl Emniyet müdürü Mehmet Şahne, İl Emniyet Müdürü Yardımcıları ile  İlçe Emniyet Müdürlerine gönderdiği mesajında;

“Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı, canı pahasına ve büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ile bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz kesinlikle unutulmayacaktır” dedi.

Başkan Veysel Sarı’nın yayınladığı mesaj’ın tamamı ise şöyle.

“Türk Polis teşkilatın kurulmasından bu yana, Polisimiz toplumun güvenliği ve huzuru, trafik hizmetinden vatan müdafaasına kadar başarı ile yılmadan verdiği kararlı mücadele ile Türk halkının gönünde sevgi ve takdir duygularıyla müstesna bir yere sahiptir.

Ayrıca: Cefakâr polisimizin, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin'nin bölünmez bütünlüğüne ve halkın üzerinde tehdit oluşturan tüm yasa dışı örgütlere karşı canı pahasına, büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği mücadele ve bu mücadelede kaybettiğimiz kahraman şehit ve gazilerimiz de kesinlikle unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümünü en içten  dileklerle kutlarken, şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ve içi vatan, millet sevgisi ile dolu görev başındaki tüm polisimize başarılar diliyor saygılar, sevgiler sunuyorum”.