09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı, Mersin İl Başkanı, üç Merkez İlçe başkanı Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

Tarih : 14 Ekim 2021 Perşembe 10:56

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI'YI ZİYARET.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı, Mersin İl Başkanı,  üç Merkez İlçe başkanı  Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan Veysel Sarı’yı ziyaret etti.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt, Mersin İl Başkanı Sema Tunca, İl Saymanı Canan Gürler, İl Başkan Vekili İsa Çelik, Yenişehir İlçe Başkanı M. Ekrem Gültekin, Mezitli İlçe Başkanı Kerim Özel, Toroslar İlçe Başkanı Erdal Baran ile bazı kurul üyelerinin yer aldığı ziyarette İl  Başkanı Sema Tunca başkan Sarı’ya buket çiçek verdi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan yardımcısı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden başkan Veysel Sarı Mersin Şoförler Odası çalışmaları ve üyeleri hakkında bilgi verdi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) olarak saha çalışmalarını sürdürdüklerini  ve Mersin’in en büyük Meslek kuruluşlarından birisi olan Mersin Şoförler ve Odasında Başkan Veysel Sarı’yı ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt ise TDP’nin yapısı, hedefleri ve  çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Yaklaşık bir saat  süren ziyaret toplu fotoğraf çekimleri ile sonlanırken Başkan Veysel Sarı Sarı, TDP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt, Mersin İl Başkanı Sema Tunca ile  İlçe Başkanlarının ziyaretlerinden memnuniyetini bir kez daha belirterek teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.