09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.

Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası personeli bu yılda yine toplu halde 10 Kasım’da saat 09.05’te Atasının manevi huzurunda 5 dakika saygı duruşunda bulundu.

Tarih : 10 Kasım 2021 Çarşamba 12:24

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının her yıl gerçekleştirdiği saygı törenine Oda personelinin yanı sıra oda çevresindeki işyeri çalışanlarının da katılıyor.

Oda Başkanı Veysel Sarı’nın Mersin dışında olması nedeniyle katılamadığı 83. Yıl anma töreni saat dokuzu beş geçe siren sesinin duyulması ve Türk bayrağının yarıya indirilmesi ile birlikte oda personeli de Atamızın manevi huzurunda 5 dakika saygı duruşunda bulundu

Ayrıca oda girişinde bulunan Atatürk büstü de sabahın erken saatlerinde çiçeklerle donatıldı ve Oda önünde gerçekleştirilen saygı duruşu daha sonra büst önünde de tekrarlandı.

Özel Kalem Müdürü Münir Güler’in önderlik yaptığı anma töreninde Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının bazı kadın personelin Atatürk’ün imzasını ve ölüm tarihin yazılı olduğu siyah tişörtlerle anma törenine katılmaları takdirle karşılandı.