09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Özel Modern Akademi Cerrahi Tıp merkezi arasında Şoförler ve Otomobilciler Odasının tüm üye ve birinci derece yakınlarını kapsayan indirim protokolü Oda Başkanı Veysel Sarı ile Özel Modern Akademi Cerrahi Tıp merkezi temsilcisi Gültekin Yanarsönmez tarafından imza altına alındı.

Tarih : 18 Kasım 2021 Perşembe 13:57

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Özel Modern Akademi Cerrahi Tıp merkezi arasında Şoförler ve Otomobilciler Odasının tüm üye ve birinci derece yakınlarını kapsayan indirim protokolü Oda Başkanı Veysel Sarı ile Özel Modern Akademi Cerrahi Tıp merkezi temsilcisi Gültekin Yanarsönmez  tarafından imza altına alındı.

İMZALANAN PROTOKOLE GÖRE :

Mersin Şoförler ve otomobilciler Odası üyeleri “kendisi, eşi, çocukları, anne ve babalarına” cerrahi işlemler dışında, poliklinik muayenelerinde % 15, laboratuar, radyoloji, tetkiklerinde %20 indirim uygulanacak, ayrıca sağlıklı yaşam ve bakım ünitelerinden de % 15 indirimli yararlanacaklar.

Başkan Veysel Sarı, bu uygulama için üyelerimiz ve yakınları (0.530.3405129) numaralı telefondan Sayın Gültekin Yanarsönmez ile irtibat sağlayacaklarını belirtirken, tüm üye ve yakınlarına “sağlık dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

NOT/ Protokolün tam metni ilişikte sunulmuştur.