09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.

Deva partisi Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, İl Kadın çalışmaları Başkanı Songül Abdan, Sosyal İşler sorumlusu Hakan Ertingü, insan kaynakları sorumlusu Mehmet Bakırhan ve Seçim işleri sorumlu başkan yardımcısı Enver Demir, TŞOF Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Tarih : 17 Kasım 2021 Çarşamba 14:01

Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Başkan Veysel Sarı’ya İl Başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan Mersin Kurucu İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu'nun selamını da iletti.

Çok samimi bir havada geçen ziyarette, Akdeniz İlçe başkanı Özcan Demir, Genel Başkanları Ali Babacan’ın Mersin’de bazı İlçelerde halkla buluşmasında gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu,  Mersin Halkının da Genel Başkanları Ali Babacan’a büyük sevgi duyduğunu gözlediklerini belirterek, Deva Partisinin çok yakın bir süreçte Mersin’de önemli bir oy potansiyeline sahip olacağını ifade etti ve Başkan Veysel Sarı’ya Deva Partisinin proje ve çalışmarını içeren bir kitap verdi.

Başkan Veysel Sarı’da Deva Partisinin halkımızın arzuladığı ilkeli ve yapıcı bir politika izlediğini söyledi ve bu ziyaretten dolayı da çok mutlu olduğunu ifade etti.