09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.

ÖZ TAKSİ, ÜNİVERSİTE TIP TAKSİ, ÇİÇEK TAKSİ VE GOLD TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.

Tarih : 24 Kasım 2021 Çarşamba 10:14

Çok samimi bir hava içinde geçen ziyarette taksiciler, başkan Veysel Sarı’ya kendilerine gösterilen dostça ilgiden ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Daima kendisiyle birlikte olacaklarını, her konuda olduğu gibi yapılacak ilk seçimde de Başkana destek için yanında olup birlikte hareket edeceklerini dile getirdiler.

Başkan Veysel Sarı’da taksicilerin ziyaretine teşekkür ederek, tek amacım taksici esnafımızın hayat standardını yükselterek, daha iyi bir yaşama kavuşmalarını sağlayabilmek için bundan öncede olduğu gibi, bundan sonrada bu gayretim artarak sürecektir. Sevgili taksici kardeşlerime destek sözlerinden dolayı da çok mutlu olduğunu söyledi.