BAŞKAN VEYSEL SARI VE YÖNETİMİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’I ZİYARET ETTİ.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan ve Yönetimini samimi bir şekilde karşılayan Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve genel kurul kararıyla tekrar seçilmiş olmalarından dolayı tebrik edip başarılar diledi.

Tarih : 17 Şubat 2022 Perşembe 12:25

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan ve Yönetimini samimi bir şekilde karşılayan Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve genel kurul kararıyla tekrar seçilmiş olmalarından dolayı  tebrik edip başarılar diledi.

Başkan Veysel Sarı ise;  Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a,  Başarılarla dolu Erzurum emniyet müdürlüğünden sonra Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Mersin Emniyet Müdürü olarak atanmış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti ve ziyaretlerinin genel kurul çalışmaları nedeni ile gecikmeli olarak gerçekleştirmiş oldukları için üzüntülerini belirtip, Emniyet Müdürü Aslan’a Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının üye yapısı, çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan araç takip sistemi, taksi duraklarının modernizasyonu ve taşımacılık sektörünün sorunlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Yaklaşık bir saat süren ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret anı fotoğraflarının çekilmesi ve karşılıklı başarı dileklerinin tekrarı ile son buldu.