12:56   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ BİR UYARI…    09:38       11:02       16:57   ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZI MERSİN’DE GÖRMEKTEN MUTLU OLDUM.    19:01   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:48       09:34       12:07   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR UYARI."OKULLAR AÇILIYOR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"     09:36       19:01       20:20   VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ.    11:42   BAŞKAN SARI SÜRÜCÜLERİ KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KONUSUNDA UYARDI.    10:49   BAŞKAN VEYSEL SARI TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERİ UYARDI    21:30   BAŞKAN VEYSEL SARI JANDARMA TEŞKİLATININ 183. YILINI KUTLADI    12:11   BAŞKAN VEYSEL SARI 4.KEZ TŞOF YÖNETİMİNDE    17:11   TAKSİCİLERE YENİ SİSTEM: MÜŞTERİ, ŞOFÖRÜ PUANLAYACAK    09:43   MERSİN ESNAFI TALAT DİNÇER DEDİ    09:30   BAŞKAN VEYSEL SARI MESAİ ARKADAŞLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ    12:18       10:33    BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.

İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir ilçesine bağlı İnsu Mahallesinde yapılmak istenen97 hektarlık taş/kalker ocağı ve kırma-eleme-yıkama tesisinekarşı çıkan bölge halkına destek verdi. Başkan Özyiğit, “Burası Yenişehir’in ve Mersin’in balkonu konumunda bu kötülüğü Yenişehir’e ve Mersin’e yapmayın. Bu kötülüğün Mersin’e yapılmasını kimse aklından geçirmesin” dedi.

Tarih : 6 Nisan 2022 Çarşamba 12:47

Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve İl Genel Sekreteri Ali Yanık, Gençlik Kolları İl Başkanı Av.Muhammed Gülhan, Kadın Kolları Başkanı Tuğba Durur, İl Başkan yardımcısı Abdurahman Doğulu ile İl yönetim kurulu üyeleri, 7 Ocakta yapılan olağan Genel Kurulda üyelerin büyük bir çoğunluğu ile tekrar Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen  Veysel Sarı’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Konukları, Mersin İl Başkanı ve Yönetimini kapıda karşılayan Başkan Veysel Sarı İyi parti İl Yöneticilerine Odanın üye yapısı ve çalışmaları ile Yönetiminde bulunduğu TŞOF Hakkında bilgi verdi ve İyi parti İl Başkanı ve Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İyi parti İl Başkanı Mehmet Dular ise yapılan çalışmalar ve Mersin Halkının İyi Partiye bakışı konusunda bilgiler aktardı ve şunları söyledi;

Mersin halkının gönlünde müstesna bir yer edinen Millet İttifakının ikinci güçlü partisi olmanın bilinci içinde halkımızın yanında olmayı prensip edinmiş İyi Parti Mersin İl Başkanlığı olarak, halkımızın yaşadığı geçim sıkıntısı ve Ülke ekonomisinin kurtuluş projelerini anlatarak Mersin’de iyi bir yolda olduğumuzu hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın umudu bir parti olarak çalışmalarımız seçimlere kadar etkin bir şekilde tempomuzu arttırarak sürdürülecektir” dedi.

Ziyaretin sohbet kısmında ise, Başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin Mersin ve Mersin halkının sorunları ve çözümüne yönelik projelendirilen konuları ele aldı ve Ziyaret anı fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası | Resmi Web Sitesi | mersinsoforlerodasi.org.tr Copyright © 2017-2024 Tüm hakları saklıdır. URA MEDYA