09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

ODA PERSONELİ

Genel Sekreter Hülya ÇALIK