09:02   MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAŞKAN VEYSEL SARI’YI ZİYARET    10:40   BAŞKAN SARI’DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI…    11:14   KUTLU OLSUN    10:14   TAKSİ SAHİPLERİ BAŞKAN VEYSEL SARIYI ZİYARETTE. ETTİ.     13:57   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI İLE ÖZEL MODERN AKADEMİ CERRAHİ TIP MERKEZİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI.    14:01    DEVA PARTİSİ AKDENİZ İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.    12:24   MERSİN ŞOFÖRLER ODASI PERSONELİNİN 10 KASIM HASSASİYETİ.     12:23   TAKSİCİLERİN UYMASI GEREKEN 12 KURAL!    10:56   TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN BAŞKAN SARI’YI ZİYARET.    19:01   BAŞKAN VEYSEL SARI’NIN AĞABEYİ ÖMER SARI VEFAT ETTİ    09:28    “OKULLAR AÇILDI LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM”…    12:13   ÜMİT ÖZDAĞ :MERSİN ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ    11:43       16:15       12:20   BAŞKAN VEYSEL SARI SEYAHATE ÇIKACAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI…    10:09       11:57   KUTLU OLSUN...    10:06   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN POLİS TEŞKİLATINA KUTLAMA.    10:52       12:10   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI, MİMOZA KADIN DAYANIŞMA İLE ÇALIŞMA KARARI ALDI.

ÜDY EVRAKLARI

ÜDY-1 (ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY1 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibinin görev yaptığı firmalardan yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyesi, genel müdür gibi konumlarda 25 Şubat 2006 ‘dan önce 5 sene görev yapmış olması gerekir.
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğunuz şirkete ait olan ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren ticaret sicil gazetesinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-2 (YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY2 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-3 (ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY3 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-4 (YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY4 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi(TC Kimlik Numarası belirtilecek)
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm )