09:13   BAŞKAN SARI’DAN SÜRÜCÜLERE ÇOCUK VE SEYAHAT UYARISI    13:18       10:16   BAŞKAN SARI’DAN TATİLE GİDECEK SÜRÜCÜLERE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR    09:36       13:55       12:54       12:01   TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.    11:48   ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN    11:01       09:14   BAŞKAN SARI’NIN ANNESİ FAHRİYE SARI TOPRAĞA VERİLDİ    16:11   VEFAT    11:11   BAŞKAN SARI “MERSİN’Lİ SÜCÜLER SAYGILIDIR ”YAYALARA YOL VER” ÇAĞRISINA UYACAKTIR” .    10:43   GÜRKAN GÖÇER BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ.     13:16       12:10   2019 YILI AİDATLARIYLA İLGİLİ DUYURU...    10:52       10:18       11:04   TİCARİ ARAÇLARDA KAMERA VE KAYIT CİHAZLARI İLGİLİ UYGULAMA SÜRESİ UZATILDI…    09:16   İTAŞKOBİRLİK YAŞATILACAK…    10:26   BAŞIMIZ SAĞOLSUN

ÜDY EVRAKLARI

ÜDY-1 (ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY1 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibinin görev yaptığı firmalardan yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyesi, genel müdür gibi konumlarda 25 Şubat 2006 ‘dan önce 5 sene görev yapmış olması gerekir.
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğunuz şirkete ait olan ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren ticaret sicil gazetesinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-2 (YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY2 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-3 (ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY3 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-4 (YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY4 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi(TC Kimlik Numarası belirtilecek)
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm )

ÇANAKKALE ZEFERİ 104. YILI KUTLU OLSUN