16:31       12:31       08:15   BAŞKAN VEYSEL SARI, MERSİN’DE İLAÇLANMAMIŞ TAKSİ KALMAYACAK    11:55       09:37   KUTLU OLSUN    11:34   ARAÇLARIN İLAÇLANMA GİDERİ ŞOFÖRLER ODASINCA KJKARŞILANIYOR    12:33   “YOLCU TAŞIMAARACI KULLANIM” EĞİTİMİ BAŞKAN BAŞKAN SEÇER’İN KATILIMI İLE MERSİN ŞOFÖRLER ODASINDA BAŞLADI.    12:15   MERSİN’DE ŞOFÖRLER ODASI HİZMET BİNASI İLE TAKSİ VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR.     11:37   BAŞKAN VEYSEL SARI 33 ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI.    12:28       11:19   MERSİN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI VM MEDİCAL PARK HASTANESİ İLE İNDİRİM PROTOKÜLÜ İMZALADI.    11:46   ODAMıZ ÜYELERINE DUYURULUR;    10:41       10:20       13:02       11:26       12:21       10:10       15:59   BAŞKAN VEYSEL SARI’DAN ÖNEMLİ BİR DUYURU!    09:48

ÜDY EVRAKLARI

ÜDY-1 (ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY1 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibinin görev yaptığı firmalardan yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyesi, genel müdür gibi konumlarda 25 Şubat 2006 ‘dan önce 5 sene görev yapmış olması gerekir.
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğunuz şirkete ait olan ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren ticaret sicil gazetesinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-2 (YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY2 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-3 (ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY3 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan ULUSLARARASI EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm)

ÜDY-4 (YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI)

Başvuru sahibinin ÜDY4 yeterlilik belgesi isteğini belirten bir dilekçe
Tecrübe sahibi olduğu belirtilen döneme ait sigorta veya bağ-kur dökümü.
Halen çalıştığı veya daha önce çalışmış olduğu şirkete ait olan YURTİÇİ EŞYA TAŞIMACILIĞI yaptığını gösteren, başvuru sahibinin ünvanını ve / veya temsil ve ilzama yetkili olduğunu gösteren 25 Şubat 2006 tarihi itibariyle en az 5 yıllık döneme ait ticaret sicil gazetelerinin onaylı örneği,
Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi(TC Kimlik Numarası belirtilecek)
2 adet fotoğraf (FOTOĞRAF BOYUTU:4,5 x 6 cm )